Aşkın Fısıltıları Çift Dövmeleri Bağlılığın Dilini Konuşuyor

Çift dövmeleri, birbirinize olan sevginizi ve bağlılığınızı göstermenin güzel bir yoludur. İlişkinizin kalıcı bir hatırlatıcısı ve birbirinize olan sevginizi sembolize etmenin bir yolu olabilir. Birçok değişik çift dövmesi türü vardır ve sizin için muhteşem tasavvur şahsi tercihlerinize bağlı olacaktır. Birtakım popüler seçenekler içinde eşleşen dövmeler, simgesel dövmeler ve metin dövmeleri bulunur. Bir çift dövmesi seçerken, tasarımın anlamını ve dövmenin yerini göz önünde bulundurmak önemlidir. Dövmenin, gelecek yıllarda hem seveceğiniz bununla beraber takdir edeceğiniz bir şey olduğu için güvenilir olmak istersiniz. Çift dövmeleri, birbirinize olan sevginizi ve bağlılığınızı göstermenin mükemmel bir yolu olabilir. İlişkinizin kalıcı bir hatırlatıcısı ve birbirinize olan sevginizi sembolize etmenin bir yoludur. Çift Dövmelerinin Çeşitleri Birçok değişik çift dövmesi türü vardır ve sizin için muhteşem tasavvur şahsi tercihlerinize bağlı olacaktır. Birtakım popüler seçenekler şunlardır: Eşleşen dövmeler Simgesel dövmeler Metin dövmeleri Eşleşen dövmeler, birbirinize olan sevginizi ve bağlılığınızı göstermenin mükemmel bir yoludur. Kalp ya da sonsuzluk sembolü benzer biçimde […]

Varsayılan Görsel

Aşk Fısıltıları: Bağlılığın Dilini Konuşan Çift Dövmeleri

Çift dövmeleri, birbirinize olan sevginizi ve bağlılığınızı göstermenin güzel bir yoludur. İlişkinizin kalıcı bir hatırlatıcısı ve birbirinize olan sevginizi sembolize etmenin bir yolu olabilir.

Birçok değişik çift dövmesi türü vardır ve sizin için muhteşem tasavvur şahsi tercihlerinize bağlı olacaktır. Birtakım popüler seçenekler içinde eşleşen dövmeler, simgesel dövmeler ve metin dövmeleri bulunur.

Bir çift dövmesi seçerken, tasarımın anlamını ve dövmenin yerini göz önünde bulundurmak önemlidir. Dövmenin, gelecek yıllarda hem seveceğiniz bununla beraber takdir edeceğiniz bir şey olduğu için güvenilir olmak istersiniz.

Çift dövmeleri, birbirinize olan sevginizi ve bağlılığınızı göstermenin mükemmel bir yolu olabilir. İlişkinizin kalıcı bir hatırlatıcısı ve birbirinize olan sevginizi sembolize etmenin bir yoludur.

Aşk Fısıltıları: Bağlılığın Dilini Konuşan Çift Dövmeleri

Çift Dövmelerinin Çeşitleri

Birçok değişik çift dövmesi türü vardır ve sizin için muhteşem tasavvur şahsi tercihlerinize bağlı olacaktır. Birtakım popüler seçenekler şunlardır:

  • Eşleşen dövmeler
  • Simgesel dövmeler
  • Metin dövmeleri

Eşleşen dövmeler, birbirinize olan sevginizi ve bağlılığınızı göstermenin mükemmel bir yoludur. Kalp ya da sonsuzluk sembolü benzer biçimde bayağı bir tasavvur olabilir ya da birbirinizin portresi benzer biçimde daha detaylı olabilir.

Simgesel dövmeler çiftler için bir öteki popüler tercihtir. Bu dövmeler birbirinize olan sevginizi temsil edebilir ya da ilişkiniz için mühim olan bir şeyi sembolize edebilir. Sözgelişi, düğün tarihinizin dövmesini ya da en sevdiğiniz şarkı sözlerinin dövmesini yaptırabilirsiniz.

Metin dövmeleri çiftler için üçüncü bir seçenektir. Bu dövmeler bayağı bir makbuz olabilir ya da daha uzun bir metin parçası olabilir. Metin dövmeleri birbirinize olan sevginizi anlatım etmenin ya da hususi bir anıyı paylaşmanın mükemmel bir yoludur.

Tasavvur Hususları

Çift dövmesi seçerken aklınızda bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç şey var.

  • Tasarımın anlamı
  • Dövmenin yeri
  • Dövmenin boyutu

İkiniz için de anlam anlatım eden bir tasavvur kura çekmek önemlidir. Bu, aşkınızın bir sembolü ya da hususi bir anının hatırlatıcısı olabilir.

Dövmenin yerini de göz önünde bulundurmanız icap eder. Dövmenin her ikinizin de sık sık göreceği bir yerde olduğu için güvenilir olmak istersiniz. Çift dövmeleri için popüler bölgeler içinde bilekler, kollar, ayak bilekleri ve sırtlar bulunur.

En son, dövmenin boyutuna karar vermelisiniz. Dövmenin görülebilecek kadar büyük olduğu için, sadece can sıkan olmayacak kadar büyük olduğu için güvenilir olmak istersiniz.

Aşk Fısıltıları: Bağlılığın Dilini Konuşan Çift Dövmeleri

Çift Dövmelerinin Bölgeleri

Çift dövmenizin yeri mühim bir karardır. Dövmenin her ikinizin de sık sık göreceği bir yerde olduğu için güvenilir olmak istersiniz. Çift dövmeleri için popüler yerlerden bazıları şunlardır:

  • Bilekler
  • Kollar
  • Ayak bilekleri
  • Sırtlar

Bir yer seçerken dövmenin boyutunu da göz önünde bulundurmalısınız. Minik bir dövme vücudun herhangi bir yerine yerleştirilebilirken, daha büyük bir dövme daha çok alan gerektirebilir.

Aşk Fısıltıları: Bağlılığın Dilini Konuşan Çift Dövmeleri

Çift Dövmelerinin Acı Seviyesi

Bir çift dövmesinin acı seviyesi, dövmenin boyutuna, konumuna ve tasarımına bağlı olarak değişecektir. Genel hatlarıyla, bilekler ve ayak bilekleri benzer biçimde kemikli bölgelerdeki dövmeler, kollar ve sırt benzer biçimde etli bölgelerdeki dövmelerden daha acı vericidir.

Lütfen Okuyun  Mürekkep Safarisi Hayvanlar Aleminde Bir Dövme Yolculuğu

Dövmenin acısı da özneldir. Birtakım insanoğlu dövmeleri öbürlerinden daha acı verici bulur. Dövmenin acısı hikayesinde endişeliyseniz, sanatçınızla seçenekleriniz ile alakalı konuşun.

Aşk Fısıltıları: Bağlılığın Dilini Konuşan Çift Dövmeleri

Çift Dövmelerinin Maliyeti

Bir çift dövmesinin maliyeti, tasarımın boyutuna, konumuna ve karmaşıklığına bağlı olarak değişecektir. Genel hatlarıyla, daha ufak dövmeler daha büyük dövmelerden daha ucuzdur. Kemikli bölgelerdeki dövmeler de etli bölgelerdeki dövmelerden daha pahalıdır.

Sen

Antet Özellikler
Çift Dövmeleri
  • Aşkı ve bağlılığı temsil eder
  • Çiftin ilişkisini yansıtacak halde kişiselleştirilebilir
  • Muhtelif bölgelere yerleştirilebilir
  • Herhangi bir boyutta ya da tarzda olabilir
Özveri
  • Çiftin birbirlerine olan derin sevgisini ve bağlılığını sembolize eder
  • Kalpler, sonsuzluk işaretleri ya da alyanslar benzer biçimde muhtelif sembollerle anlatım edilebilir
  • Çiftin sonsuza dek beraber kalma yeminlerini hatırlatan bir şey olabilir
Aşk
  • Çiftlerin birbirlerine olan sevgisini anlatım eder
  • Gül, güvercin ya da kelebek benzer biçimde muhtelif sembollerle temsil edilebilir
  • Çiftin sevinçli ve şefkatli ilişkisinin bir hatırlatıcısı olabilir
İlişki
  • Çiftin ilişkisini kutluyor
  • Iç içe geçen kalpler, yüzükler ya da taçlar benzer biçimde muhtelif sembollerle temsil edilebilir
  • Çiftin hususi bağının bir hatırlatıcısı olabilir
Dövme
  • Sevgi ve bağlılığı anlatım etmenin kalıcı bir yolu
  • Çiftin ilişkisinde hususi bir anın ya da olayın hatırlatıcısı olabilir
  • Çiftin birbirini ne kadar sevdiğini dünyaya göstermenin bir yolu olabilir

II. Çift Dövmelerinin Çeşitleri

Birçok değişik çift dövmesi türü vardır ve her birinin kendine has bir anlamı ve önemi vardır. En popüler çift dövmesi türlerinden bazıları şunlardır:

  • Eşleşen dövmeler
  • Tamamlayıcı dövmeler
  • Simgesel dövmeler
  • Kişiye hususi dövmeler

Eşleşen dövmeler, birbirlerine olan sevgilerini ve bağlılıklarını imlemek isteyen çiftler için popüler bir seçimdir. Bu dövmeler çoğu zaman aynı ya da fazlaca benzerdir ve vücudun herhangi bir yerine yerleştirilebilirler. Tamamlayıcı dövmeler, çiftler için bir öteki popüler seçimdir. Bu dövmeler fark eder sadece bir halde birbirlerini tamamlarlar. Simgesel dövmeler, çiftlerin sevgilerini ve bağlılıklarını daha şahsi bir halde anlatım etmeleri için mükemmel bir yoldur. Bu dövmeler bayağı bir kalpten daha karmaşa bir sembole kadar her şey olabilir. Kişiselleştirilmiş dövmeler, çiftlerin kendileri için hakkaten hususi olan bir dövme yaratmaları için benzersiz bir yoldur. Bu dövmeler bir alıntıdan bir çizime kadar her şey olabilir ve çiftin benzersiz ilişkisini yansıtacak halde tasarlanabilir.

III. Tasavvur Hususları

Çift dövmesi yaptırırken aklınızda bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç şey var.

  • Dövmenin anlamı
  • Dövmenin seçimi
  • Dövmenin boyutu
  • Dövmenin yeri

İkiniz için de hususi bir anlamı olan bir tasavvur kura çekmek önemlidir. Bu, aşkınızın, ilişkinizin ya da sizin için mühim olan başka bir şeyin sembolü olabilir. Dövmenin seçimi da ikinizin de beğenmiş olduğu bir şey olmalıdır. Geleneksel bir dövme, çağıl bir dövme ya da ikisinin içinde bir şey seçebilirsiniz. Dövmenin boyutu, seçtiğiniz yere bağlı olacaktır. Bileğinize ya da ayak bileğinize dövme yaptırmayı planlıyorsanız, sırtınıza ya da göğsünüze dövme yaptırmayı planlıyorsanız olduğu için daha ufak bir dövmeye ihtiyacınız olacaktır. Dövmenin yeri de mühim bir husustur. Her ikinizin de dövmenin yerleşiminden memnun olduğunuzdan güvenilir olmak istersiniz.

Lütfen Okuyun  Kol Sanatı El Yapımı Dövme Anlatılarıyla Stilinizi Geliştirin

Bütün bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzda, çift dövmenizi tasarlamaya başlayabilirsiniz. Hususi bir tasavvur kurmak için bir dövme sanatçısıyla çalışabilir ya da çevrimiçi olarak her ikinizin de beğenmiş olduğu bir tasavvur bulabilirsiniz.

II. Çift Dövmelerinin Çeşitleri

Birçok değişik çift dövmesi türü vardır ve her birinin kendine has bir anlamı ve önemi vardır. En popüler çift dövmesi türlerinden bazıları şunlardır:

  • Eşleşen dövmeler
  • Iç içe geçen dövmeler
  • Birbirimizin dövmelerini tamamlıyoruz
  • Aşk hikayenizi temsil eden dövmeler
  • İlişkinizi simgeleyen dövmeler

Bir çift dövmesi türü seçerken, dövmenin neyi temsil etmesini istediğinizi ve vücudunuzda iyi mi görüneceğini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ek olarak, her ikinizin de tasarımdan memnun olduğu için güvenilir olmak için fikirlerinizi partnerinizle görüşmelisiniz.

V. Çift Dövmelerinin Acı Seviyesi

Bir çift dövmesinin acı seviyesi, dövmenin boyutuna, konumuna ve stiline bağlı olarak değişecektir. Genel hatlarıyla, ufak ve daha azca duyarlı bölgelerde bulunan dövmeler, daha duyarlı bölgelerde bulunan daha büyük dövmelerden daha azca acı verici olacaktır.

Dövmeler için en acı verici bölgelerden bazıları kaburgalar, göğüs kemiği, iç kol ve ayaklardır. Bunun sebebi, bu bölgelerin fazlaca fazla sinir ucuna haiz olması ve kemiğe yakın olmasıdır.

Dövme acısı da özneldir ve bir ferdin acı verici bulduğunu bir başkası acı verici bulmayabilir. Bir çift dövmesinin acısı hikayesinde endişeleriniz var ise, endişelerinizi dövme sanatçınızla konuşun. Sizin için daha azca acı verici olacak bir tasavvur ve yer seçmenize destek olabilirler.

VI. Çift Dövmelerinin Maliyeti

Bir çift dövmesinin maliyeti, dövmenin boyutu, karmaşıklığı ve yeri benzer biçimde muhtelif faktörlere bağlı olarak değişecektir. Genel hatlarıyla konuşursak, çift dövmeleri, tamamlanması daha çok vakit ve kabiliyet gerektirdiğinden, bireysel dövmelerden daha pahalı olacaktır. Sadece, bir çift dövmesinde tutum etmenin birkaç yolu vardır, mesela:

  • Daha ufak bir dövme yaptırmak
  • Daha azca karmaşa bir tasavvur kura çekmek
  • Dövmeyi daha azca görünür bir yere yaptırmak
  • Değişik dövme sanatçılarını araştırın

Bir çift dövmesinin maliyetinin yalnızca ilk fiyat etiketiyle alakalı olmadığını anımsamak önemlidir. Ek olarak, bakım ürünleri ve malzemelerinin maliyetini ve gelecekte gerekebilecek rötuşların maliyetini de hesaba katmanız gerekecektir.

Genel hatlarıyla, bir çift dövmesinin maliyeti her çiftin kendisi için vermesi ihtiyaç duyulan şahsi bir karardır. Sadece, yukarıda listelenen faktörleri göz önünde bulundurarak, hususi dövmeniz için ne kadar masrafa hevesli olduğunuza dair bilgili bir karar verebilirsiniz.

VII. Çift Dövmeleri İçin Bakım Sonrası

Çift dövmelerinin muntazam bir halde iyileşmesini ve en iyi halde görünmesini sağlamak için ondan sonra bakım yapmak önemlidir. İşte ondan sonra bakım için birtakım ipuçları:

Dövmelerinizi günde iki kere antibakteriyel sabun ve suyla sudan geçirin.
Dövmelerinizi yıkadıktan sonrasında üstüne ince bir katman antibakteriyel merhem sürün.
İlk birkaç gün dövmelerinizi bir bandaj ya da gazlı bezle kapalı tutun.
Dövmelerinizi direkt güneş ışığına ya da sert kimyasallara maruz bırakmaktan kaçının.
Dövmelerinizi koparmayın ya da çizmeyin.
Sabırlı olun! Dövmelerin tamamen iyileşmesi vakit alır.

Lütfen Okuyun  Hayat Boyu Bağlı Çift Dövmeleri, Bir Ömür Boyu Sürecek Bir Bağı Simgeliyor

Bu ipuçlarını takip ederek çift dövmelerinizin muntazam bir halde iyileşmesine ve gelecek yıllarda en iyi halde görünmesine destek olabilirsiniz.

Dövme Sanatçısı Tarzı

Bir dövme sanatçısı seçerken, deneyimli, kabiliyetli ve itibarlı birini bulmak önemlidir. Ek olarak sanatçının dövme yapma seçimi ve yaklaşımı hikayesinde kendinizi kolay hissettiğinizden güvenilir olmalısınız. Bir dövme sanatçısı seçerken göz önünde bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç şey şunlardır:

  • Edinim: Sanatçı ne kadar zamandır dövme yapıyor? Portföyü iyi mi?
  • Yetenek: Sanatçı hangi tür işte uzmanlaşıyor? Dövmeleri iyi yapılma ve uygulanmış mı?
  • İtibar: Öteki insanoğlu sanatçı ile alakalı ne diyor? Ustalaşmış ve emin oldukları için iyi bir üne sahipler mi?
  • Huzur seviyesi: Sanatçının dövme yapma seçimi ve yaklaşımı hikayesinde kendinizi kolay hissediyor musunuz?

Birkaç potansiyel sanatçı bulduğunuzda, dövme fikrinizi görüşmek için onlarla şahsen görüşmeniz iyi bir fikirdir. Bu, çalışmalarını yakından görme ve aklınıza takılan soruları sorma şansı verecektir. Ek olarak, dövmenizin maliyeti, boyutu ve yerleşimi hikayesinde aynı fikirde olduğunuzdan güvenilir olmak da önemlidir.

Dövme yaptırmak büyük bir karardır, bundan dolayı vakit ayırıp kendinize güvendiğiniz bir sanatçı seçmeniz önemlidir. Bu ipuçlarını takip ederek, sevdiğiniz ve senelerce saklayacağınız bir dövme yaptırma şansınızı artırabilirsiniz.

IX. Pişmanlıklardan Kaçınmak

Çift dövmesi yaptırmak büyük bir karardır ve hemen sonra pişman olmayacağınızdan güvenilir olmak önemlidir. Pişmanlık yaşamamanız için aklınızda bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç şey şunlardır:

  • Çift dövmesi yaptırma fikrine hem sizin bununla beraber eşinizin katıldığından güvenilir olun.
  • Çok önemli ya da fazlaca bariz dövme yaptırmayın.
  • Her ikiniz için de şahsi anlam taşıyan bir tasavvur seçin.
  • Araştırmanızı yapın ve elit bir dövme sanatçısını seçin.
  • Vakit ayırın ve hiç bir şeye çabuk etmeyin.

Bu ipuçlarını takip ederek pişmanlık duymanızı önleyebilir ve çift dövmenizin uzun seneler süresince aşkınızın ve bağlılığınızın sembolü olmasını sağlayabilirsiniz.

S: Çift dövmelerinin değişik türleri nedir?

A: Çift dövmelerinin birçok değişik türü vardır, bunlara eşleşen dövmeler, simgesel dövmeler ve romantik dövmeler dahildir. Eşleşen dövmeler, bir ilişkideki iki fert tarafınca giyilmek suretiyle tasarlanmış iki özdeş dövmedir. Simgesel dövmeler, aşk, sadakat ya da bağlılık benzer biçimde muayyen bir anlamı ya da duyguyu temsil eden dövmelerdir. Romantik dövmeler, bir düğün günü ya da bir çocuğun doğumu benzer biçimde hususi bir vakası ya da anıyı anmak için tasarlanmış dövmelerdir.

S: Çift dövmelerinde tasavvur hususları nedir?

A: Bir çift dövmesi tasarlarken aklınızda bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç şey vardır. Ilk olarak, ne tür bir dövme istediğinize karar vermelisiniz. Eşleşen bir dövme, simgesel bir dövme mi yoksa romantik bir dövme mi istiyorsunuz? İkinci olarak, ikiniz için de anlamlı bir tasavvur seçmelisiniz. En son, dövmenin ikinizin de görebileceği bir yerde olduğu için güvenilir olmalısınız.

S: Çift dövmelerinin acı seviyesi nelerdir?

A: Bir çift dövmesinin acı seviyesi dövmenin yerine ve dövmenin ebatlarına bağlıdır. Genel hatlarıyla konuşursak, göğüs, sırt ve kollardaki dövmeler ayak, el ve kaburgalardaki dövmelerden daha azca acı vericidir. Daha ufak dövmeler de daha büyük dövmelerden daha azca acı vericidir.

Barış Gökdemir, yazı tipleri ve grafik tasarım konularında derin bir tutkuya sahip bir tasarımcıdır. "hdfont.com" blogunu, bu alandaki bilgi ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla kurmuştur ve font dünyasındaki en son trendleri takip ederek okuyucularına değerli içerikler sunmayı hedeflemektedir. Yıllarca süren tasarım tecrübesi ve estetik anlayışı, onun fontlar ve tipografi üzerine olan bilgi birikimini daha da zenginleştirmiştir.

  • Toplam 147 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Dövme Evrimi Mürekkep Uygulama Yöntemleri Zamanla Nasıl Değişti

Dövme Şablonları 2 hafta önce

İçindekilerDövme Mürekkebi UygulamasıDövme Mürekkebi Uygulamasında GelişmelerGelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulamasının YararlarıGelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulamasının DezavantajlarıGelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulamasının GüvenliğiGelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulamasının MaliyetiGelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulaması Nerede BulunurSorular ve CevaplarıII. Dövme Mürekkebi UygulamasıIII. Dövme Mürekkebi Uygulamasında GelişmelerIV. Gelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulamasının YararlarıGelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulamasının DezavantajlarıVI. İleri Dövme Mürekkebi Uygulamasının GüvenliğiVII. Gelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulamasının MaliyetiGelişmiş Dövme Mürekkebi Uygulaması Nerede BulunurIX. Dövme Evrimi: Mürekkep Uygulamasındaki Gelişmeler Dövme, yüzyıllardır uygulanan bir vücut sanatı biçimidir. Son yıllarda, dövme mürekkebi uygulamasında periyodu daha bereketli ve daha emin hale getiren bir takım büyüme olmuştur. Dövme Mürekkebi Uygulaması Dövmenin en eski kanıtı ortalama 5.000 sene öncesine, Neolitik döneme kadar uzanıyor. Dövmeler Mısır ve Çin’deki mumyaların bedenlerinde bulunmuş oldu ve ek olarak Yerli Amerikan kabileleri içinde da yaygındı. Geleneksel dövme şekilleri, cildi delmek için keskin bir nesne kullanmayı ve arkasından yaraya mürekkep sürmeyi içeriyordu. Bu muamele çoğu zaman acı vericiydi ve enfeksiyona yol açabilirdi. Dövme Mürekkebi Uygulamasında […]

Mistik İşaretler Odak Noktasında Sembolik Anlatılar Sembollerin ve hikayelerin ardındaki gizli anlamları keşfedin

İçindekilerII. Sembolik anlatılar nedir?III. Sembolik anlatıların önemiIV. Sembolik anlatıların türleriV. Toplumda simgesel anlatıların göreviII. Sembolik anlatılar nedir?VII. Müessir simgesel anlatılar iyi mi yaratılır?Pazarlamada simgesel anlatıların kullanmasıIX. Sembolik anlatılara örnekler II. Sembolik anlatılar nedir? III. Sembolik anlatıların önemi IV. Sembolik anlatıların türleri V. Toplumda simgesel anlatıların görevi VI. Sembolik anlatıların gücü VII. Müessir simgesel anlatılar iyi mi yaratılır? VIII. Pazarlamada simgesel anlatıların kullanması IX. Sembolik anlatılara örnekler Standart Sorulan Sorular Hususiyet Yanıt Sembolizm Fikirleri ya da kavramları temsil etmek için sembollerin kullanılması Anlatı Bir olayın hikayesi ya da anlatımı Mitoloji Mitler ve efsanelerin incelenmesi Sanat İnsan yaratıcı becerisinin ifadesi ya da uygulaması Sanatta sembolizm Sanatta fikirleri ya da kavramları temsil etmek için sembollerin kullanılması II. Sembolik anlatılar nedir? Sembolik anlatılar, anlam iletmek için semboller kullanan hikayelerdir. Bu semboller nesnelerden karakterlere ve vakalara kadar her şey olabilir ve muhtelif şekillerde yorumlanabilirler. Sembolik anlatılar bütün kültürlerde ve vakit dilimlerinde bulunabilir ve çoğu zaman […]

Güzelliği Heykeltraşlık Beden ve Sanatın Kesişimi

İçindekilerII. Cilt BakımıSaç BakımıIV. MakyajV. TırnaklarVI. Vücut BakımıVII. Yüz BakımlarıMasajlarSpa Bakımları Güzelliği Heykeltraşlık: Beden ve Sanatın Kesişimi II. Cilt Bakımı III. Saç Bakımı IV. Makyaj V. Tırnaklar VI. Vücut Bakımı VII. Yüz Bakımları VIII. Masajlar IX. Spa Bakımları Standart Sorular Antet Özellikler – Güzelliği yontmak nelerdir? II. Cilt Bakımı – Cildinizi iyi mi temizler ve nemlendirirsiniz? III. Saç Bakımı – Saçınızı iyi mi yıkayacağınız, şekillendireceğiniz ve bakımını yapacağınız IV. Makyaj – Doğru fondöten, kapatıcı, allık ve göz farı iyi mi seçilir? V. Tırnaklar – Tırnaklarınızı sıhhatli ve kuvvetli tutmanın yolları II. Cilt Bakımı Cilt bakımı, güzelliğin ve genel sağlığın mühim bir parçasıdır. Sıhhatli bir cilt pürüzsüz, berrak ve parlaktır. Cildinize bakmanın birçok değişik yolu vardır, sadece yapabileceğiniz en mühim şeylerden bazıları şunlardır: Yüzünüzü günde iki kere yumuşak bir temizleyici ile sudan geçirin Cildinizi günlük olarak nemlendirin Cildinizi haftada bir ya da iki kere eksfoliye edin Cildinizi güneşten koruyun Akne ya […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele